Belén Rueda

Belén Rueda
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :16.3.1965
Doğum Yeri:Madrid

Filmografi
The Body  (2012)  
No Tengas Miedo  (2011)  
El Mal Ajeno  (2010)  
Julia´nın Gözleri  (2010)  
For The Good Of Others  (2010)  
Vahşi Zarafet  (2008)  
8 Citas  (2008)  
Yetimhane  (2007)  
İçimdeki Deniz  (2004) 

Oyuncu Olduğu Diziler 
Periodistas  (2002) 

Görev Aldığı Yapımlar

Belén Rueda Fotoğrafları

Belén Rueda Fotoğrafları Belén Rueda Fotoğrafları Belén Rueda Fotoğrafları Belén Rueda Fotoğrafları Belén Rueda Fotoğrafları