Bella Heathcote

Bella Heathcote
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :27.5.1987
Doğum Yeri:Melbourne

Avustralyalı oyuncu.

Asıl adı Isabella Heathcote'tür. 2008 yılında Australia National Theatre Drama School'dan mezun olmuştur. Neon Şeytan (2016), Aşk ve Gurur ve Zombiler (2016), Zamana Karşı (2011) ve Karanlık Gölgeler (2012) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Relic
2017 Professor Marston & The Wonder Women
2017 Karanlığın Elli Tonu
2016 Neon Şeytan
2016 Aşk ve Gurur ve Zombiler
2015 The Curse of Downers Grove
2014 Çapkın Profesör
2013 The Killers: Shot at the Night (Kısa Video)
2012 Sen Gitmeden Önce
2012 Karanlık Gölgeler
2011 Meth to Madness (Kısa Film)
2011 Zamana Karşı
2010 Commandos de l'ombre
2010 Glenn Owen Dodds (Kısa Film)
2008 Acolytes

Televizyon

2021 Pieces of Her
2020 Bloom
2020 Awkwafina Is Nora from Queens
2019 Strange Angel
2018 The Man in the High Castle
2009 Les voisins

Görev Aldığı Yapımlar

Bella Heathcote Fotoğrafları

Bella Heathcote Fotoğrafları Bella Heathcote Fotoğrafları Bella Heathcote Fotoğrafları Bella Heathcote Fotoğrafları Bella Heathcote Fotoğrafları