Bella Thorne

Bella Thorne
Rol :Seslendirme
Doğum Tarihi :8.10.1997
Doğum Yeri:Florida

ABD'li oyuncu, yapımcı ve yönetmen.

Tam adı Annabella Avery Thorne'dur. Annesi Tamara İrlanda, İtalya, İngiliz, Alman ve Gal; babası Delancey Reinaldo 'Rey' Thorne ise Küba kökenlidir. Henüz 6 haftalıkken bir dergide fotoğrafları yayınlanmıştır. Filmlerde genellikle kötü karakterleri oynamıştır. Haydi Çalkala (2010), The Duff (2015), Karışık Aile (2014) ve Midnight Sun (2018) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 F*ck Me Fire Truck (Kısa Film)
2018 Merry Christmas from Bella Thorne and Tana Mongeau (Kısa Film)
2018 I'm a Hoe 2 (Kısa Film)
2018 I Still See You
2018 Ride
2018 Bella Thorne: Pussy Mine (Kısa Video)
2018 Bhad Bhabie feat. Ty Dolla $ign: Trust Me (Kısa Film)
2018 Bella Thorne: GOAT (Kısa Film)
2018 Bella Thorne: Bitch I'm Bella Thorne (Kısa Film)
2018 Midnight Sun
2018 Bella Thorne: Burn so Bright (Kısa Video)
2018 Lil Phag: Clout 9 (Kısa Film)
2018 Assassination Nation
2018 COM3T: Habits (Kısa Film)
2017 Mod Sun: Address on the Internet (Kısa Film)
2017 Borgore & Bella Thorne: Salad Dressing (Kısa Video)
2017 Liam Payne: Bedroom Floor (Kısa Video)
2017 Tana Mongeau: Hefner (Kısa Video)
2017 Logan Paul: Outta My Hair (Kısa Film)
2017 The Babysitter
2017 Prince Fox Feat. Bella Thorne: Just Call (Kısa Video)
2017 Amityville: The Awakening
2017 You Get Me
2017 Keep Watching
2016 Boo! A Madea Halloween
2016 Ratchet & Clank (Seslendirme)
2016 Shovel Buddies
2016 Xiao men shen (Seslendirme)
2015 Target - Lilly Pulitzer (Kısa Film)
2015 Alvin ve Sincaplar: Yol Macerası
2015 Big Sky
2015 Live Action Frozen with Bella Thorne and Mae Whitman (Kısa Film)
2015 The Duff
2014 Mostly Ghostly: Have You Met My Ghoulfriend? (Video)
2014 The Vamps: Hurricane (Kısa Video)
2014 Karlar Kraliçesi 2 (Seslendirme)
2014 Bella Thorne's Holiday Shopping Haul with Candie's (Kısa Film)
2014 Connecting (Kısa Film)
2014 Aleksander ve Felaket, Korkunç, Berbat, Çok Kötü Bir Gün
2014 Bella Thorne: Call It Whatever (Kısa Film)
2014 Karışık Aile
2013 Danimals (Kısa Film)
2013 Danimals Burstified (Kısa Film)
2013 Danimals Crunchers: Bella & Ross (Kısa Film)
2013 Kurbağa Krallığı (Seslendirme)
2013 Altın Gol (Seslendirme)
2013 Bella Thorne & Zendaya: Contagious Love (Kısa Video)
2013 IM5 & Bella Thorne: Can't Stay Away (Kısa Video)
2012 Danimals Smoothies: Volleyball (Kısa Film)
2012 Bella Thorne & Zendaya: Fashion Is My Kryptonite (Kısa Video)
2012 Zendaya & Bella Thorne: Something to Dance for/TTYLXOX (Mash-Up) (Kısa Video)
2012 Danimals Crunchers (Kısa Film)
2011 Bella Thorne & Zendaya: Watch Me (Kısa Video)
2010 One Wish
2010 Raspberry Magic
2009 Forget Me Not
2009 Water Pills (Kısa Film)
2008 Blind Ambition
2007 DLP Texas Instruments (Kısa Film)
2007 DLP Texas Instruments: Believe (Kısa Film)
2007 DLP Texas Instruments: Blur (Kısa Film)
2007 Craw Lake (Kısa Film)
2007 The Seer
2007 Finishing the Game: The Search for a New Bruce Lee
2006 Target: Spring Home 2006 Commercial (Kısa Film)
2003 Takıldım Sana

Televizyon

2019 Paradise City
2019 Tales
2019 Speechless
2018 Famous in Love
2018 Conrad & Michelle: If Words Could Kill (TV Filmi)
2015 Scream: The TV Series
2015 K.C. Undercover
2015 Perfect High (TV Filmi)
2014 Fineas ve Förb (Seslendirme)
2014 Red Band Society
2014 Kanıt Peşinde
2013 Haydi Çalkala
2012 Dost musun Düşman mı? (TV Filmi)
2011 İyi Şanslar Charlie
2010 Waverly Büyücüleri
2010 Big Love
2009 Little Monk
2009 Mental
2009 In the Motherhood
2008 My Own Worst Enemy
2008 Dirty Sexy Money
2008 October Road
2007 The O.C.
2006 Entourage
2006 Jimmy Kimmel Live!

Video Oyunları (Seslendirme)

2016 Ratchet & Clank
2016 Marvel Avengers Academy
2006 The Ant Bully

Yönetmen

2018 Bella Thorne: Pussy Mine (Kısa Video)
2018 Bella Thorne: GOAT (Kısa Film)
2018 Bella Thorne: Bitch I'm Bella Thorne (Kısa Film)
2018 Lil Phag: Clout 9 (Kısa Film)

Yapımcı

2018 Ride
2017 İç Öldür Sev (TV Filmi)
2017 You Get Me
2016 Shovel Buddies

Görev Aldığı Yapımlar

Bella Thorne Fotoğrafları

Bella Thorne Fotoğrafları Bella Thorne Fotoğrafları Bella Thorne Fotoğrafları Bella Thorne Fotoğrafları Bella Thorne Fotoğrafları