Benedict Hardie

Benedict Hardie
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1900

Avustralyalı aktör ve senarist.

Savaş Vadisi (2016), The Light Between Oceans (2016) ve Upgrade (2018) filmleriyle tanınmaktadır.

Filmografi

2020 Görünmez Adam
2020 The Drovers Wife (Legend of Molly Johnson)
2019 Crossing Paths (Kısa Film)
2019 Last Chance (Kısa Fİlm)
2019 Judy and Punch
2018 Nekrotronic
2018 Upgrade
2017 Sing-geul ra-i-deo
2017 War Machine
2016 Savaş Vadisi
2016 The Light Between Oceans
2015 1919 (Kısa Film)
2015 Fırtınanın Ortasında
2015 Observance
2014 Son Umut
2013 The Humble Beginnings of the Balloon (Kısa Film)
2011 Frank & Jerry
2011 I, the Other (Kısa Film)
2011 Run It by Me First (Kısa Video – Seslendirme)
2010 Funnier Friends Than Me (Kısa Film)
2009 Drain Man (Kısa Film)

Televizyon

2019 The Commons
2019 Secret City
2018 Mr Inbetween
2018 Riot (TV Filmi)
2016 Molly (Mini Dizi)
2015 Childhood's End (Mini Dizi)
2015 Deadline Gallipoli (Mini Dizi)
2013 The Outlaw Michael Howe (TV Filmi)
2012 Mrs Biggs (Mini Dizi)
2010 Bed of Roses
2010 Rescue Special Ops

Görev Aldığı Yapımlar

Benedict Hardie Fotoğrafları

Benedict Hardie Fotoğrafları Benedict Hardie Fotoğrafları Benedict Hardie Fotoğrafları Benedict Hardie Fotoğrafları Benedict Hardie Fotoğrafları