Benh Zeitlin

Benh Zeitlin
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :14.10.1982
Doğum Yeri:New York

ABD'li müzisyen, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Egg (2005), Glory at Sea (2008) ve Düşler Diyarı (2012) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2020 Wendy
2012 Düşler Diyarı
2008 Glory at Sea (Kısa Film)
2006 The Origins of Electricity (Kısa Film)
2005 Brooklyn Independent Vol. 1 (Video)
2005 Egg (Kısa Film)

Yapımcı

2019 Burning Cane
2019 Give Me Liberty
2017 Brimstone & Glory (Belgesel)

Senaryo

2020 Wendy
2012 Düşler Diyarı
2008 Glory at Sea (Kısa Film)
2006 The Origins of Electricity (Kısa Film)
2005 Egg (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Benh Zeitlin Fotoğrafları

Benh Zeitlin Fotoğrafları Benh Zeitlin Fotoğrafları Benh Zeitlin Fotoğrafları Benh Zeitlin Fotoğrafları Benh Zeitlin Fotoğrafları