Benian Dönmez

Benian Dönmez
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :3.3.1965
Doğum Yeri:Ankara

Türk oyuncu.

1988 yılında Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro oyunculuk bölümünden mezun oldu. Mezun olduktan sonra Devlet Tiyatroları'nda çalışmaya başlayan oyuncu halen yaşamını Ankara Devlet Tiyatrosu sanatçısı olarak sürdürmektedir.

Filmografi

2019 Kader Postası
2015 Kara Bela
2014 Deliha

Televizyon

2019 Afili Aşk
2019 Dengi Dengine
2017 Aslan Ailem
2017 Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz
2014 Şeref Meselesi
2014 Bir Yusuf Masalı
2012 Çıplak Gerçek
2012 6 Mantı
2006 Hisarbuselik
2006 Gönül Yokuşu
2005 Ne Seninle Ne Sensiz

Görev Aldığı Yapımlar

Benian Dönmez Fotoğrafları

Benian Dönmez Fotoğrafları Benian Dönmez Fotoğrafları Benian Dönmez Fotoğrafları Benian Dönmez Fotoğrafları Benian Dönmez Fotoğrafları