Bensu Soral

Bensu Soral
Rol :Seslendirme
Doğum Tarihi :2.2.1991
Doğum Yeri:Bursa

Türk dizi oyuncusu. 

Bursa'da bulunan İnegöl Anadolu Lisesi'nde öğrenim gördü. Halen Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'Nde grafik üzerine öğrenim görmeye devam etmektedir. Ablası Hande Soral'ın da desteğiyle oyunculuğa başladı. İlk defa Yol Ayrımı dizisi ile televizyon ekranlarına çıktı. Vicdan dizisinin oyuncu kadrosunda yer aldı. Daha sonra Boynu Bükükler isimli gençlik komedisi dizisinde ana karakterlerin biri olan Miray'ı, 2015'te ise Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Aslı Metiner karakterini canlandırdı. Ayrıca Murat Dalkılıç'ın 'Kader' şarkısına çekilen klipte yer almıştır. Oyuncu şimdilerde 'İçerde' adlı dizisinde görev almaktadır.

Filmografi

2019 Organize İşler 2: Sazan Sarmalı
2017 Doru (Seslendirme)

Televizyon

2016 İçerde
2015 Tatlı Küçük Yalancılar
2014 Boynu Bükükler
2013 Vicdan
2012 Yol Ayrımı

Ödülleri

2015 42. Pantene Altın Kelebek Ödülleri - Pantene Yıldızı Parlayanlar

Görev Aldığı Yapımlar

Bensu Soral Fotoğrafları

Bensu Soral Fotoğrafları Bensu Soral Fotoğrafları Bensu Soral Fotoğrafları Bensu Soral Fotoğrafları Bensu Soral Fotoğrafları