Berk Hakman

Berk Hakman
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :14.08.1981
Doğum Yeri:Ankara

Türk oyuncu.

Kökleri Saraybosna'ya dayanan bir ailenin ikinci çocuğu olarak Ankara'da dünyaya gelmiştir. Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümüne bir süre devam etmiştir. Bu dönemde, okulun tiyatro kulübünün yanı sıra, yine Antalya'daki Tiyatro Atölyesi'ne girmiştir. Oyunculuk yapmaya karar vererek İstanbul'a yerleşmiştir. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunudur.

Babası, Erkin Koray'ın Yeraltı Dörtlüsü grubu elemanlarından Ataman Hakman'dır. Kendisi de bas, klavye, piyano ve trompet çalmaktadır. Suskunlar (2012), Taksim Hold'em (2017) ve Janjan (2007) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2017 Taksim Hold'em
2012 Tepenin Ardı
2009 Kampüste Çıplak Ayaklar
2007 Saklı Yüzler
2007 Janjan
2004 Okul

Televizyon

2021 Olağan Şüpheliler
2020 Ramo
2018 Siyah İnci
2016 Hayatımın Aşkı
2015 Kaçak
2012 Suskunlar
2011 Mazi Kalbimde Yaradır
2008 Es-Es
2008 Hatırla Sevgili
2006 Felek Ne Demek
2006 Kırık Kanatlar
2005 Seher Vakti

Görev Aldığı Yapımlar

Berk Hakman Fotoğrafları

Berk Hakman Fotoğrafları Berk Hakman Fotoğrafları Berk Hakman Fotoğrafları Berk Hakman Fotoğrafları Berk Hakman Fotoğrafları