Berke Üzrek

Berke Üzrek
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :29.9.1979
Doğum Yeri:İstanbul

Profesyonelliğe aile dostlarının aracılığı ile ilkokul beşinci sınıfta Türkbank Çocuk Tiyatrosuyla adım attı. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tiyatro eğitimi aldı. Gurbetçiler adlı dizide televizyon kariyeri başladı. İstanbul Kraliyet Tiyatrosu'nda bir süre 'Hastasıyız' adlı oyunla sahneye çıktı. Filler ve Çimen, Can, Bana Şans Dile gibi toplumsal problemlere değinen filmlerde de rol aldı.




Filmografisi

  • Behzat Ç.: Seni Kalbime Gömdüm, 2011
  • Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, 2010
  • Küçük Günahlar, 2010
  • Çıkış Noktası, 2010
  • Yalancı Romantik, 2008
  • Havalimanı / İyi Uçuşlar, 2008
  • Hastasıyız, 2008
  • Şöhret Okulu, 2007
  • Havva Durumu, 2007
  • Sana Mecburum, 2007
  • Felek Ne Demek?, 2006
  • Can, 2006
  • Tam Pansiyon, 2004
  • Hırsız Var!, 2004
  • Ağa Kızı, 2004
  • Çocuğun Var Derdin Var, 2004
  • Estağfurullah Yokuşu, 2003
  • İçerideki, 2002
  • Beşibiryerde, 2002
  • Yeni Hayat, 2001
  • Bana Şans Dile, 2001
  • Filler ve Çimen, 2000
  • Martılar ve İstanbul, 2000
  • Gurbetçiler, 1996

Görev Aldığı Yapımlar