Berna Koraltürk

Berna Koraltürk
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :7.6.1989
Doğum Yeri:İstanbul

Türk oyuncu.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Moda ve Tekstil bölümünden mezundur. Bizim Yenge, Dedemin Dolabı, Her Sevda Bir Veda, Ah İstanbul, İşler Güçler gibi dizilerde rol almıştır. TRT1'de yayınlanan Baba Candır dizisinde Ece Güney karakterini canlandırmıştır. 2017 senesinde yönetmen Murad Onbul'la evlenmiştir.

Filmografi

2018 Kardeşim İçin Der'a
2016 Yok Artık 2

Televizyon

2016 Baba Candır
2014 Her Sevda Bir Veda
2014 Ah Neriman
2012 Dedemin Dolabı

Görev Aldığı Yapımlar

Berna Koraltürk Fotoğrafları

Berna Koraltürk Fotoğrafları Berna Koraltürk Fotoğrafları Berna Koraltürk Fotoğrafları Berna Koraltürk Fotoğrafları Berna Koraltürk Fotoğrafları