Bernard Farcy

Bernard Farcy
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :2.2.1949
Doğum Yeri:Lyon

Fransız komedyen ve aktör.

1998, 2000, 2003, 2007 yıllarında çevrilmiş Taksi film serileriyle tanınmıştır.

Filmografi

2020 Bienvenue en 1943
2018 Taksi 5
2016 Julie-Aicha
2016 La folle histoire de Max et Léon
2009 The Villain
2007 Taxi 4
2006 Le bénévole
2006 Biarritz International Festival of Audiovisual Programming - Actor
2006 Nominated - International Emmy Award for Best Actor
2005 Iznogoud
2004 People
2004 Albert est méchant
2004 Il était une fois dans l'Ouest... de la Corse (Kısa Film)
2004 Mona lisier (Kısa Film)
2004 Le plein des sens (Kısa Film)
2003 Taxi 3
2002 Asterix & Obelix: Mission Cleopatra
2002 Les percutés
2001 Brotherhood of the Wolf
2000 Taxi 2
1999 L'appel de la cave (Kısa Film)
1998 Taxi
1997 Les Soeurs Soleil
1997 La divine poursuite
1996 The Liars
1995 The Three Brothers
1994 Dead Tired
1993 Justinien Trouvé, ou le bâtard de Dieu
1992 Walking a Tightrope
1989 A Soldier's Tale
1989 À deux minutes près
1988 Let Sleeping Cops Lie
1988 Saxo
1988 La travestie
1988 Accord parfait
1987 Le Solitaire
1987 Coeurs croisés
1987 François Villon - Poetul vagabond
1986 Tenue de soirée
1985 Urgence
1984 Our Story
1984 Marche à l'ombre
1984 Femmes de personne
1983 Moon in the Gutter
1982 Le point d'eau (Kısa Film)
1976 Un type comme moi ne devrait jamais mourir

Televizyon

2013 Nos chers voisins
2011 À la recherche du temps perdu (Mini Dizi)
2006 Le Grand Charles (Mini Dizi)
2000 Le mystère Parasuram (TV Filmi)
1999 Chère Marianne
1998 Crimes en série
1998 Vertiges
1996 Les boeuf-carottes
1995 Le parasite (TV Filmi)
1995 Van Loc : un grand flic de Marseille
1994 Coeur à prendre (TV Filmi)
1992 Vacances au purgatoire (TV Filmi)
1989 La comtesse de Charny (Mini Dizi)
1987 Série noire
1986 Lien de parenté (TV Filmi)
1986 Et demain viendra le jour (TV Filmi)
1985 Les colonnes du ciel (Mini Dizi)
1985 Série noire
1985 Les enquêtes du commissaire Maigret
1985 Néo Polar
1983 Capitaine X (Mini Dizi)
1979 Joséphine ou la comédie des ambitions (Mini Dizi)

Tiyatro

2010 The Odd Couple
2008 Oscar
1998 Espèces Menacées
1979 Ruy Blas
1978 How Mister Mockinpott was Cured of His Sufferings
1977 Drums in the Night

Görev Aldığı Yapımlar

Bernard Farcy Fotoğrafları

Bernard Farcy Fotoğrafları Bernard Farcy Fotoğrafları Bernard Farcy Fotoğrafları Bernard Farcy Fotoğrafları Bernard Farcy Fotoğrafları