Bertan Dirikolu

Bertan Dirikolu
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :21.2.1980
Doğum Yeri:Batman

Türk oyuncu.

İlk ve orta öğrenimini Bursa’da tamamladı. 2004 yılında Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Mezuniyetinin ardından İstanbul'a yerleşti ve İstanbul Devlet Tiyatroları ve çeşitli özel tiyatrolarda oyuncu olarak çalıştı. Çeşitli sinema filmleri ve televizyon dizilerinde oynadı. Yeşim Özsoy Gülan’ın 2012 yılında yazıp yönettiği “Yola Çıktığım Gün Sakin Serin Bir Sabahtı” oyununda görev aldı.

Filmografi

2019 Şeytan-i İns
2018 Ev Kira Semt Bizim
2015 Ertuğrul
2012 Ölümden Kalma
2011 Toprağın Çocukları
2008 Kertenkele (Kısa Film)
2008 Fırtına

Televizyon

2018 İstanbul'lu Gelin
2011 Gümüş Lale Burası Osmanlı 1711 / Sır Kanunu
2008 Pulsar
2007 Sıla
2006 Kızlar Yurdu
2004 Kadın İsterse
2002 En Son Babalar Duyar

Tiyatro

2019 Hunililer
2017 Karamazov Kardeşler
2016 Yaşlı Çocuk
2013 İz
2012 Yola Çıktığım Gün Sakin Serin Bir Sabahtı

Görev Aldığı Yapımlar

Bertan Dirikolu Fotoğrafları

Bertan Dirikolu Fotoğrafları Bertan Dirikolu Fotoğrafları Bertan Dirikolu Fotoğrafları