Bertrand Bonello

Bertrand Bonello
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :11.9.1968
Doğum Yeri:Nice

Fransız oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Nocturama (2016), De la guerre (2008) ve Saint Laurent (2014) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Zombi Child
2016 Sarah Winchester, opéra fantôme (Kısa Film)
2016 Nocturama
2014 Saint Laurent
2012 Ingrid Caven, musique et voix (Belgesel)
2011 L'Apollonide (Souvenirs de la maison close)
2010 Where the Boys Are (Kısa Film)
2008 De la guerre
2006 My New Picture (Kısa Film)
2005 Cindy: The Doll Is Mine (Kısa Film)
2003 Tiresia
2002 The Adventures of James and David (Kısa Film)
2001 Pornografi
1998 Quelque chose d'organique
1996 Qui je suis (Kısa Film)

Yapımcı

2019 Zombi Child
2016 Sarah Winchester, opéra fantôme (Kısa Film)
2016 Nocturama
2012 Ingrid Caven, musique et voix (Belgesel)
2011 L'Apollonide (Souvenirs de la maison close)
2008 De la guerre
2006 My New Picture (Kısa Film)
1996 Qui je suis (Kısa Film)

Senaryo

2019 Zombi Child
2016 Sarah Winchester, opéra fantôme (Kısa Film)
2016 Nocturama
2014 Saint Laurent
2011 L'Apollonide (Souvenirs de la maison close)
2010 Where the Boys Are (Kısa Film)
2008 De la guerre
2006 My New Picture (Kısa Film)
2005 Cindy: The Doll Is Mine (Kısa Film)
2003 Tiresia
2002 The Adventures of James and David (Kısa Film)
2001 Pornografi
1998 Quelque chose d'organique
1996 Qui je suis (Kısa Film)

Oyuncu

2014 Le Dos rouge
2014 Saint Laurent
2012 El Ele
2006 On ne devrait pas exister
2004 Le pont des Arts
2003 Lapin intégral (Kısa Film)
1996 Qui je suis (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Bertrand Bonello Fotoğrafları

Bertrand Bonello Fotoğrafları Bertrand Bonello Fotoğrafları Bertrand Bonello Fotoğrafları Bertrand Bonello Fotoğrafları Bertrand Bonello Fotoğrafları