Bestemsu Özdemir

Bestemsu Özdemir
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :20.4.1992
Doğum Yeri:İstanbul

Türk dizi ve sinema oyuncusu.

İstanbul Teknik Üniversitesi Moda Bölümü mezunudur.

Filmografi

2018 Baba Nerdesin Kayboldum
2017 Dünyanın En Güzel Kokusu 2
2016 Biz Size Döneriz
2015 Tabula Rosa

Televizyon

2017 Meryem
2017 Kırlangıç Fırtınası
2015 Analar ve Anneler
2014 Kara Para Aşk
2012 İstanbul Hatırası
2012 Sakarya Fırat
2012 Araf Zamanı

Görev Aldığı Yapımlar

Bestemsu Özdemir Fotoğrafları

Bestemsu Özdemir Fotoğrafları Bestemsu Özdemir Fotoğrafları Bestemsu Özdemir Fotoğrafları Bestemsu Özdemir Fotoğrafları Bestemsu Özdemir Fotoğrafları