Bex Taylor-Klaus

Bex Taylor-Klaus
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :12.8.1994
Doğum Yeri:Georgia

ABD'li aktris.

Tam adı Rebecca Edison 'Bex' Taylor-Klaus'tur. Polisiye drama dizisi The Killing, drama dizisi Arrow, komedi dizisi House of Lies ve korku-gerilim dizisi Scream'deki rolleriyle tanınmıştır. Oyuncu ayrıca 2016 yılından bu yana Voltron: Legendary Defender animasyon dizisinde seslendirme yapmaktadır.

Filmografi

2018 Hell Fest
2018 Dumplin'
2018 Discarnate
2018 Ralph Breaks the Internet (Seslendirme)
2015 Riley
2015 The Last Witch Hunter
2014 The Night Is Ours
2013 Last Seen
2012 Mental Intervention (Kısa Film)

Televizyon

2018 Here and Now
2016 Voltron: Legendary Defender (Seslendirme)
2015 The Social Experiment
2015 The Librarians
2015 Glee
2015 iZombie
2015 Scream
2014 House of Lies
2014 Longmire
2014 Robot Chicken (Seslendirme)
2013 The Killing
2013 Arrow
2012 Hit Me Up!

Video Oyunları

2017 DreamWorks Voltron VR Chronicles (Seslendirme)

Görev Aldığı Yapımlar

Bex Taylor-Klaus Fotoğrafları

Bex Taylor-Klaus Fotoğrafları Bex Taylor-Klaus Fotoğrafları Bex Taylor-Klaus Fotoğrafları Bex Taylor-Klaus Fotoğrafları Bex Taylor-Klaus Fotoğrafları