Bibi Andersson

Bibi Andersson
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :11.11.1935
Doğum Yeri:Stockholm

İsveçli müzisyen ve aktris.

Tam adı Berit Elisabeth Andersson'dur. Dum-Bom (1953), Sommarnattens leende (1955), Yaban Çilekleri (1957), Yedinci Mühür (1957) ve I Never Promised You a Rose Garden (1977) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2009 The Frost
2008 Arn: Riket vid vägens slut
2007 Arn: Tempelriddaren
2006 När mörkret faller
2002 Elina - Som om jag inte fanns
2000 Anna
2000 Det blir aldrig som man tänkt sig
1994 Musikbussen (Kısa Film)
1994 Il sogno della farfalla
1994 Drømspel
1992 Una estación de paso
1988 Fordringsägare
1987 Los dueños del silencio
1987 Babettes gæstebud
1986 Pobre mariposa
1986 Huomenna
1984 Sista leken
1983 Svarta fåglar
1983 İhtiras
1983 Berget på månens baksida
1981 Jag rodnar
1980 Marmeladupproret
1979 Twee vrouwen
1979 Concorde
1979 Besli
1979 Barnförbjudet
1978 L'amour en question
1978 Halk Düşmanı
1977 I Never Promised You a Rose Garden
1976 Blondy
1975 Il pleut sur Santiago
1974 Scener ur ett äktenskap
1974 La rivale
1973 Afskedens time
1972 Chelovek s drugoy storony
1971 Temas
1970 Storia di una donna
1970 Kremlin Mektubu
1969 Violenza al sole
1969 Tænk på et tal
1969 En Passion
1968 Svarta palmkronor
1968 Flickorna
1967 Le viol
1966 Syskonbädd 1782
1966 Siyah panter
1966 Scusi, lei è favorevole o contrario?
1966 Persona
1966 Ön
1966 O lyubvi
1965 Juninatt
1964 För att inte tala om alla dessa kvinnor
1962 Kort är sommaren
1962 Älskarinnan
1961 Vahşet Meydanı
1961 Lustgården
1961 Karneval
1960 Djävulens öga
1960 Bröllopsdagen
1959 Den kära leken
1958 Nära livet
1958 Du är mitt äventyr
1958 Ansiktet
1957 Yedinci Mühür
1957 Yaban Çilekleri
1957 Sommarnöje sökes
1956 Sista paret ut
1956 Egen ingång
1955 Sommarnattens leende
1955 Flickan i regnet
1954 Herr Arnes penningar
1954 En natt på Glimmingehus
1953 Vingslag i natten
1953 Dum-Bom
1952 Ubåt 39
1951 Ingmar Bergman: Making Commercials (Kısa Film)
1951 Fröken Julie

Televizyon

2010 Arn (Mini Dizi)
2007 Bror & syster (Mini Dizi)
2004 The Return of the Dancing Master (TV Filmi)
2003 The Lost Prince (TV Filmi)
1998 Längtans blåa blomma (Mini Dizi)
1993 Blank päls och starka tassar (TV Filmi)
1991 Till Julia (TV Filmi)
1990 Haute tension
1988 Måsen (TV Filmi)
1985 Wallenberg: A Hero's Story (TV Filmi)
1985 Fridas flykt (TV Filmi)
1983 Savannen (TV Filmi)
1983 Gråtvalsen (TV Filmi)
1981 Mon meilleur Noël
1981 Skapelsens krona (TV Filmi)
1981 Linje Lusta (TV Filmi)
1976 En dåres försvarstal (Mini Dizi)
1974 After the Fall (TV Filmi)
1973 Makt på spel
1973 Bir Evlilikten Manzaralar (Mini Dizi)
1969 Fröken Julie (TV Filmi)
1967 Trettondagsafton (TV Filmi)
1961 Ljuva ungdomstid (TV Filmi)
1961 Det låter som ett hjärta (TV Filmi)
1959 Lilith (TV Filmi)
1958 Rabies (TV Filmi)
1957 Herr Sleeman kommer (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Bibi Andersson Fotoğrafları

Bibi Andersson Fotoğrafları Bibi Andersson Fotoğrafları Bibi Andersson Fotoğrafları Bibi Andersson Fotoğrafları Bibi Andersson Fotoğrafları