Bige Önal

Bige Önal
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.02.1990
Doğum Yeri:İstanbul

Türk oyuncu.

İlk ve orta eğitiminin ardından St. Benoit Lisesi'ni bitirmiştir. Sonrasında İstanbul Bilgi Üniversitesi'nden mezun olmuştur. Galatasaraylı eski futbolcu Erhan Önal'ın kızıdır. 9 yaşındayken anne-babası boşanınca annesiyle yaşamaya başlamıştır. Kariyerindeki ilk rolü Kısmetim Otel dizisindeki Gizem karakteridir.  Bozkır (2018), Bir Başkadır (2020) ve Sen Çal Kapımı (2020) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Sen Ben Lenin
2020 Efe Demiral: October (Kısa Film)
2017 Martıların Efendisi
2017 Olanlar Oldu

Televizyon

2021 Sen Çal Kapımı
2020 Bir Başkadır
2020 Hakan: Muhafız
2019 Bozkır
2018 Tehlikeli Karım (Mini Dizi)
2017 Bodrum Masalı
2016 Göç Zamanı
2015 Maral
2014 Yasak
2014 Benim Adım Gültepe
2012 Muhteşem Yüzyıl
2012 Göç
2010 Elde Var Hayat
2010 Halil İbrahim Sofrası
2007 Kısmetim Otel

Görev Aldığı Yapımlar

Bige Önal Fotoğrafları

Bige Önal FotoğraflarıBige Önal FotoğraflarıBige Önal FotoğraflarıBige Önal FotoğraflarıBige Önal Fotoğrafları