Bilge Yalçınkaya

Bilge Yalçınkaya
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :13.7.1958

Türk oyuncu.

Dua Et Kardeşiz (2018), Kaçak Gelin (2007) ve Elif Abla ile Afacanlar (2008) yapımlarıyla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Kalpten Gerdanlık
2017 Dua Et Kardeşiz

Televizyon

2009 Sarı Sarı Liralar
2008 Küçük Gelin Nazmiye
2008 Elif Abla ile Afacanlar (TV Filmi)
2007 Kaçak Gelin (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Bilge Yalçınkaya Fotoğrafları

Bilge Yalçınkaya Fotoğrafları Bilge Yalçınkaya Fotoğrafları Bilge Yalçınkaya Fotoğrafları