Billie Piper

Billie Piper
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :22.09.1982
Doğum Yeri:Wiltshire

İngiliz oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Tam adı Lianne Paul Piper'dir. Sylvia Young Theatre School'da oyunculuk eğitimi almıştır. Journal intime d'une call girl (2007-2011), Doctor Who (2005-2020), Mansfield Park (2007) ve Penny Dreadful (2014-2016) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Rare Beasts
2019 Eternal Beauty
2018 Two for Joy
2018 Beast (Kısa Film)
2016 City of Tiny Lights
2010 Sevimli Hayvanlar (Seslendirme)
2005 Spirit Trap
2005 30'undan Önce Yapmanız Gerekenler
2004 The Calcium Kid
1999 Thank ABBA for the Music (Kısa Film)

Televizyon

2020 I Hate Suzie
2019 Rose Tyler: The Dimension Cannon (Mini Dizi)
2018 Collateral (Mini Dizi)
2017 National Theatre Live: Yerma (TV Filmi)
2016 Penny Dreadful
2014 Playhouse Presents
2012 True Love (Mini Dizi)
2010 A Passionate Woman (Mini Dizi)
2007 Mansfield Park (TV Filmi)
2007 Le mystère de l'étoile Polaire (TV Filmi)
2011 Journal intime d'une call girl
2006 Masterpiece Theatre
2006 La malédiction du rubis (TV Filmi)
2005 ShakespeaRe-Told (Mini Dizi)
2005 Doctor Who: Children in Need Special (Kısa Film)
2005 Children in Need
2013 Doctor Who
2004 Bella and the Boys (TV Filmi)
2003 Canterbury Tales (Mini Dizi)
1999 Music Chronicles

Görev Aldığı Yapımlar

Billie Piper Fotoğrafları

Billie Piper FotoğraflarıBillie Piper FotoğraflarıBillie Piper FotoğraflarıBillie Piper FotoğraflarıBillie Piper Fotoğrafları