Billy Chase Goforth

Billy Chase Goforth
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :1.1.1900

ABD'li aktör, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Mayfly (2020), Door in the Woods (2019) ve 25K (2010) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2020 Mayfly
2014 The Betrothed (Kısa Film)
2019 Door in the Woods
2010 25K (Video)

Yapımcı

2020 Mayfly
2014 The Betrothed (Kısa Film)
2019 Door in the Woods
2010 25K (Video)

Senaryo

2020 Mayfly
2019 Door in the Woods
2010 25K (Video)

Oyuncu

2019 Max Winslow and the House of Secrets
2014 The Betrothed (Kısa Film - Seslendirme)
2018 Last Call (Kısa Film)
2017 I'm OK
2015 Hush (Kısa Film)
2012 Lasting the After (Kısa Film)
2010 25K (Video)

Görev Aldığı Yapımlar