Billy Crudup

Billy Crudup
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :8.7.1968
Doğum Yeri:New York

ABD'li şarkıcı ve oyuncu.

Tam adı William Gaither Crudup'tur. Kardeş Gibiydiler (1996), Herkes Seni Seviyorum Der (1996) ve Inventing the Abbotts (1997) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Where'd You Go, Bernadette
2019 After the Wedding
2017 Yaratık: Covenant
2017 Justice League: Adalet Birliği
2017 Alien: Covenant - Prologue: Last Supper (Kısa Film)
2017 Alien: Covenant - Phobos (Kısa Video)
2017 1 Mile to You
2016 Youth in Oregon
2016 20'nci Yüzyıl Kadınları
2016 Jackie
2015 The Stanford Prison Experiment
2015 Spotlight
2014 Glass Chin
2014 En Uzun Hafta
2014 Dümensiz
2013 Kan Bağları
2012 Gözüm Üzerinizde
2011 The Convincer
2010 Ye Dua Et Sev
2009 Watchmen
2009 The Ballad of G.I. Joe (Kısa Video)
2009 Halk Düşmanları
2008 Pretty Bird
2007 Dedication
2006 Kirli Sırlar
2006 Görevimiz Tehlike III
2005 Trust the Man
2004 Sahne Güzeli
2003 Büyük Balık
2001 World Traveler
2001 Charlotte Gray
2000 Waking the Dead
2000 Şöhrete Bir Adım
1999 Jesus' Son
1998 Without Limits
1998 Snitch
1998 İhtiras Tomurcukları
1997 Prenses Mononoke (Seslendirme)
1997 Inventing the Abbotts
1997 Grind
1996 Kardeş Gibiydiler
1996 Herkes Seni Seviyorum Der

Televizyon

2019 The Morning Show
2018 Jimmy Kimmel Live!
2017 Gypsy
2011 Too Big to Fail (TV Filmi)
1987 General College

Görev Aldığı Yapımlar

Billy Crudup Fotoğrafları

Billy Crudup Fotoğrafları Billy Crudup Fotoğrafları Billy Crudup Fotoğrafları Billy Crudup Fotoğrafları Billy Crudup Fotoğrafları