Billy Magnussen

Billy Magnussen
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :20.4.1985
Doğum Yeri:New York

ABD'li oyuncu. Tam adı William Gregory 'Billy' Magnussen'dir.

Filmografi

2018 Game Night
2017 Ingrid Goes West
2016 Birth of the Dragon
2015 Bakıp Gülümserim
2015 Büyük Açık
2015 Casuslar Köprüsü
2015 Gilly Hopkins - Eine wie keine
2015 Mit besten Absichten
2014 A Mighty Nice Man (Kısa Film)
2014 Sihirli Orman
2014 Yeşil Ejderhaların İntikamı
2013 Gizli Oyun
2013 Walking Stories (Kısa Film)
2012 2nd Serve
2012 Schmerzensgeld: Wer reich sein will muss leiden
2012 Surviving Family
2011 Algebra in Love
2011 Choose
2010 Twelve
2009 Blood Night - Die Legende von Mary Hatchet
2009 Lalo (Kısa Film)
2009 Mutluluk Gözyaşları
2008 The Elephant Garden (Kısa Film)

Televizyon

2017 Friends from College
2017 Unbreakable Kimmy Schmidt
2016 American Crime Story
2016 Jay & Pluto
2015 Good Wife
2015 The Sonnet Project
2014 It Could Be Worse (Mini Dizi)
2014 The Divide
2014 The Leftovers
2014 The Money (TV Filmi)
2013 Your Pretty Face Is Going to Hell
2012 Blue Bloods - Crime Scene New York
2012 Boardwalk Empire
2012 Kanıt Peşinde
2011 Criminal Intent - Verbrechen im Visier
2011 In Plain Sight - In der Schusslinie
2011 The Lost Valentine (TV Filmi)
2010 Navy CIS: L.A.
2009 The Beautiful Life: TBL
2009 The Unusuals
2008 Law & Order
2008 Jung und Leidenschaftlich - Wie das Leben so spielt

Görev Aldığı Yapımlar

Billy Magnussen Fotoğrafları

Billy Magnussen Fotoğrafları Billy Magnussen Fotoğrafları Billy Magnussen Fotoğrafları Billy Magnussen Fotoğrafları Billy Magnussen Fotoğrafları