Biran Damla Yılmaz

Biran Damla Yılmaz
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :28.6.1997
Doğum Yeri:İstanbul

Türk oyuncu.

Oyunculuğa ilk kez 2014 yılında Yasak dizisiyle başlamıştır. Çılgın Dersane 4: Ada filmiyle de ilk kez bir sinema filminde rol almıştır.

Filmografi

2019 Mucize Aşk
2014 Çılgın Dersane 4: Ada

Televizyon

2019 Canevim
2017 Kırgın Çiçekler
2015 Beyaz Yalan
2014 Yasak

Görev Aldığı Yapımlar

Biran Damla Yılmaz Fotoğrafları

Biran Damla Yılmaz Fotoğrafları Biran Damla Yılmaz Fotoğrafları Biran Damla Yılmaz Fotoğrafları