Blaine Maye

Blaine Maye
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :7.01.1998
Doğum Yeri:Haworth

ABD'li oyuncu.

Joe Bell (2020), Oğul (2021) ve Dirt (2018-2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 The Mental State
2021 Oğul
2020 Joe Bell
2018 You Should Meet My Son 2!
2018 Yangın Yeri
2018 In Search of Paul (Kısa Film)
2018 Children of the Corn: Runaway (Video)
2018 Protest (Kısa Film)
2017 The Pickering Place (Kısa Film)
2017 Unnatural (Kısa Film)
2017 Instinct (Kısa Film)

Televizyon

2020 Stereoscope
2019 Chicken Girls
2019 Boss Cheer
2019 Dirt
2017 Yalan Rüzgârı
2016 Jessica l'intrigante (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Blaine Maye Fotoğrafları

Blaine Maye Fotoğrafları Blaine Maye Fotoğrafları Blaine Maye Fotoğrafları Blaine Maye Fotoğrafları Blaine Maye Fotoğrafları