Boran Kuzum

Boran Kuzum
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :17.2.1993
Doğum Yeri:İstanbul

Türk oyuncu.

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümü Tiyatro Ana Sanat Dalı Oyunculuk Bölümü mezunudur. Oyunculuğa ilk kez 2015 yılında Analar ve Anneler dizisinde Suat karakterini canlandırarak başlamıştır. Muhteşem Yüzyıl: Kösem dizisinde canlandırdığı Genç Şehzade Mustafa rolüyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Biz Böyleyiz
2017 Cingöz Recai

Televizyon

2019 Hakan: Muhafız
2018 Şahin Tepesi
2018 Vatanım Sensin
2015 Muhteşem Yüzyıl: Kösem
2015 Analar ve Anneler

Görev Aldığı Yapımlar

Boran Kuzum Fotoğrafları

Boran Kuzum Fotoğrafları Boran Kuzum Fotoğrafları Boran Kuzum Fotoğrafları Boran Kuzum Fotoğrafları