Boris Ler

Boris Ler
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :24.02.1985
Doğum Yeri:Saraybosna

Boşnak oyuncu.

Kan ve Aşk (2011), Simülasyon (2016) ve Güzel Bir Hayat Düşlerken (2010) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Nereye Gidiyorsun, Aida?
2019 SEE Factory Sarajevo mon amour
2019 Pun mjesec
2019 Paket (Kısa Film)
2017 Nista, samo vjetar
2017 Les hommes, ça ne pleure pas
2016 Simülasyon
2016 Saraybosna'da Ölüm
2011 Prtljag (Kısa Film)
2011 Kan ve Aşk
2011 Edina (Kısa Film – Anlatıcı)
2010 Starting Over (Kısa Film)
2010 Neke druge price
2010 Güzel Bir Hayat Düşlerken
2009 Museum of Broken Relationships (Kısa Film)
2009 Waiting (Kısa Film)
2008 Alenino putovanje (Kısa Film)

Televizyon

2018 Novine
2014 Zora dubrovacka
2008 Rolo Koster
2008 Lud, zbunjen, normalan

Görev Aldığı Yapımlar

Boris Ler Fotoğrafları

Boris Ler FotoğraflarıBoris Ler FotoğraflarıBoris Ler FotoğraflarıBoris Ler Fotoğrafları