Brandon Christensen

Brandon Christensen
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :1.01.1900

ABD'li oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Z (2019), Doğmamış (2017) ve Superhost (2022) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2022 Superhost
2019 Z
2017 Doğmamış
2015 Torture Porn (Kısa Film)
2013 Stranger (Kısa Film)
2013 White with Red (Kısa Film)
2013 First Order of Business (Kısa Film)
2010 Modern Art (Kısa Film)
2009 Flip (Kısa Film)

Televizyon

2016 Black Ice (Mini Dizi)

Yapımcı

2022 Superhost
2020 Summerland
2019 Spiral
2019 Z
2018 What Keeps You Alive
2016 Bloody Sand
2013 White with Red (Kısa Film)
2008 Kill Your Television (Kısa Film)
2007 Linus & the 5th World (Kısa Film)

Senaryo

2022 Superhost
2019 Z
2017 Doğmamış
2013 White with Red (Kısa Film)
2010 Modern Art (Kısa Film)
2009 Flip (Kısa Film)

Televizyon

2016 Black Ice (Mini Dizi)

Oyuncu

2012 Grave Encounters 2

Görev Aldığı Yapımlar

  • Z, Z , 2019, Yönetmen,Senarist,Yapımcı,Kurgu
  • Doğmamış, Still/Born , 2018, Yönetmen,Senarist

Brandon Christensen Fotoğrafları

Brandon Christensen FotoğraflarıBrandon Christensen Fotoğrafları