Brede Fristad

Brede Fristad
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1900

Norveçli oyuncu.

Henrik Jonssons forunderlige siste dager (2014), Ingen grunn til panikk (2013) ve Bare tjue (2016) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Utoya
2016 Bare tjue
2015 Alex (Kısa Film)
2014 Henrik Jonssons forunderlige siste dager
2014 Sonny (Kısa Film)
2017 KEPAZA: The Road to New York (Kısa Belgesel)

Televizyon

2018 Blank
2014 Ingen grunn til panikk: Goes to Haugesund (TV Filmi)
2014 Ingen grunn til panikk
2016 Stage 5

Görev Aldığı Yapımlar

Brede Fristad Fotoğrafları

Brede Fristad Fotoğrafları Brede Fristad Fotoğrafları Brede Fristad Fotoğrafları Brede Fristad Fotoğrafları Brede Fristad Fotoğrafları