Brian Avenet-Bradley

Brian Avenet-Bradley
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :1.1.1900

ABD'li oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Ghost of the Needle (2003), Dark Remains (2005) ve Korkunun Sesi (2018) gibi yapımlarla tanınmıştır. 2002 yılında Laurence Avenet-Bradley ile evlenmiştir.

Filmografi

Yönetmen

2018 Echoes of Fear
2015 Surgery for the Soul (Kısa Belgesel)
2013 Malignant
2006 Big Red: The Ghost of Floyd County Prison (Kısa Video)
2006 Dark Remnants: Behind-the-Scenes of 'Dark Remains' (Kısa Belgesel Video)
2005 Dark Remains
2003 Ghost of the Needle
2001 Freez'er
1997 Fire from the Sky (Belgesel)

Yapımcı

2001 Freez'er
1997 Fire from the Sky (Belgesel)

Senaryo

2018 Echoes of Fear
2013 Malignant
2005 Dark Remains
2003 Ghost of the Needle
2001 Freez'er
1997 Fire from the Sky (Belgesel)

Oyuncu

2005 False River
2005 Hell's End
2004 Jack O'Lantern
2003 Ghost of the Needle
2001 Freez'er

Görev Aldığı Yapımlar

Brian Avenet-Bradley Fotoğrafları

Brian Avenet-Bradley Fotoğrafları