Brian Smrz

Brian Smrz
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :7.08.1960
Doğum Yeri:Pennsylvania

ABD'li dublör, oyuncu ve yönetmen. Tam adı Brian Delaney Smrz'dir.

Mission: Impossible 2, Eagle Eye, Night in the Museum, Windtalkers ve Superman Returns gibi filmlerde dublörlük ve dublör koordinatörlüğü görevlerinde bulunmuştur. Ayrıca Cuba Gooding, Jr ve Ray Liotta'nın oynadığı Hero Wanted filminin yönetmenliğini yapmıştır. Taurus Ödülü'ne üç kez aday gösterildi ve bunlardan ikisinde ödülü kazandı.

Kariyer

Smrz, 1981'den beri Hollywood filmlerinde stant yönetmeni ve dublör koordinatörü olarak çalıştı. Daha son yıllarda Hero Wanted, Fantastic Four ve Face/Off gibi projelerde ikinci yönetmen ve yönetmen olarak çalıştı. Yönetmen John Woo'nun Windtalkers, Paycheck ve Mission: Impossible 2 gibi Amerikan filmleri üzerinde çalıştı.

Kişisel hayat

İkiz kardeşi Brett Smrz da bir dublördü ve bir film sırasında hayatını kaybetti.

Filmografi

Yönetmen Olarak

2017 Yarını Yok
2008 Hero Wanted

Yapımcı Olarak

2010 The Dog Ate My Homework

Oyuncu Olarak

1995 Ani Ölüm
1993 Jurassic Park
1990 Contra Conspiracy
1981 Hepsi Güldüler

Dublör Olarak

2009 X-Men Başlangıç: Wolverine
2007 Zor Ölüm 4.0
2004 Taxi
2002 İşaretler
2002 Azınlık Raporu
2002 Rüzgarla Konuşanlar
2001 Vanilla Sky
2000 Ölümsüz
2000 Görevimiz Tehlike II
1999 Müfettiş Gadget
1998 Bıçağın İki Yüzü
1998 Dead Man on Campus
1998 Dev Arkadaşım
1997 La bine si la rau
1997 Team Knight Rider (TV Dizisi)
1997 Siyah Giyen Adamlar
1997 Yüzyüze
1997 Relic
1996 Barb Wire - Bana Bebek Deme!
1996 Kırık ok
1995 Ani Ölüm
1995 Tut Şu Bücürü
1995 The Stars Fell on Henrietta
1995 Üç Kağıtçılar
1995 Congo
1995 Sevimli Hayalet Casper
1995 3 Ninjas Knuckle Up
1995 Tales from the Crypt: Demon Knight
1994 Color of Night
1994 Hız Tuzağı
1994 Familia Flintstones: Aventuri în Epoca de Piatra
1994 Teren Minat
1993 Kusursuz dünya
1993 Mr. Jones
1993 Cyborg 2: Glass Shadow (Video Filmi)
1993 Jurassic Park
1993 Warlock: The Armageddon
1993 The Sandlot
1993 Alive
1992 Distant Justice
1992 Batman Dönüyor
1992 Seductie otravitoare
1991 Beastmaster 2: Through the Portal of Time
1991 Ninja Kaplumbağalar 2
1990 Sorority Girls and the Creature from Hell
1990 Street Asylum
1990 Geleceğe Dönüş 3
1990 Kokain Harekatı Delta Komandoları
1990 Sunset Beat (TV Dizisi)
1990 Contra Conspiracy
1990 The Haunting of Morella
1990 Streets
1989 Second Sight
1989 Üç Kağıtçılar (Video Filmi)
1989 Cage
1989 Back to Neverland
1989 Time Trackers
1989 Rescue 911 (Belgesel Dizi)
1988 Death by Dialogue
1988 Twice Dead
1988 Mesagerul Mortii
1988 Deadly Stranger
1988 Ölüm Havuzu
1988 Masum Sanık Roger Rabbit
1988 Saygon
1987 Big Bad Mama II
1987 He-Man Dünyalar Hâkimi
1986 Quiet Cool
1986 Ruthless People
1986 F/X
1985 Key Exchange
1985 Contra cronometru
1984 İntikamci
1984 Grace Quigley
1984 George Washington (Mini Dizi)
1983 Kennedy (Mini Dizi)
1981 Taps

Görev Aldığı Yapımlar

Brian Smrz Fotoğrafları

Brian Smrz FotoğraflarıBrian Smrz FotoğraflarıBrian Smrz FotoğraflarıBrian Smrz FotoğraflarıBrian Smrz Fotoğrafları