Brian Tee

Brian Tee
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :15.3.1977

Filmografi
The Wolverine  (2013)  
Roswell FM  (2013)  
Wedding Palace  (2013)  
Ölüm Zinciri  (2010)  
Deadland  (2009)  
All ın  (2006)  
Yıldız Gemisi Askerleri 2: Birliğin Kahramanı  (2004)  
Avanak Ajan: Altın Kuş  (2002)
 
Oyuncu Olduğu Diziler  
Crash  (2009)  
Crash  (2008) 

Görev Aldığı Yapımlar

Brian Tee Fotoğrafları

Brian Tee Fotoğrafları Brian Tee Fotoğrafları Brian Tee Fotoğrafları Brian Tee Fotoğrafları Brian Tee Fotoğrafları