Brianna Hildebrand

Brianna Hildebrand
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :14.8.1996
Doğum Yeri:Teksas

ABD'li aktris.

Tam adı Brianna Caitlin Hildebrand'dır. Annie Undocumented adlı web dizisinde Jen ve 2016 yapımı Deadpool'da Negasonic Teenage Warhead rolleriyle tanınmıştır. Ayrıca First Girl I Loved filminde Sasha karakterini canlandırdı.

Filmografi

2018 Deadpool 2
2017 Tragedy Girls
2016 First Girl I Loved
2016 Deadpool
2015 Prism
2015 The Voice Inside (Kısa Film - Ayrıca Yapımcı)

Televizyon

2017 The Exorcist
2014 Annie Undocumented (Web Dizisi)

Görev Aldığı Yapımlar

Brianna Hildebrand Fotoğrafları

Brianna Hildebrand Fotoğrafları Brianna Hildebrand Fotoğrafları Brianna Hildebrand Fotoğrafları Brianna Hildebrand Fotoğrafları Brianna Hildebrand Fotoğrafları