30'lu yaşlarını süren bekar genç bir İngiliz kadın. Kilosundan, sağlığından, sigara ve içki içmesinden ve en önemlisi yaşamındaki erkeklerden şikayetçi. Tek dayanağı seks, ilişkiler, sağlıklı yaşam hakkında başucu kitapları ve tüm sırlarını paylaştığı dert ortağı bir kaç arkadaşı. Yeni yılla birlikte hayatını kontrol altına alma hedefiyle bir günlük tutmaya başlıyor ve başucundaki en kışkırtıcı, yaratıcı, isterik kitabı oluşturmaya başlıyor. Sonunda iki erkek arasında bocalayan kadın kahramanımız 'hayallerim, aşkım ve ben' esprisiyle aralarında bir seçim yapma aşamasına geliyor.
Bridget Jones'un Günlüğü Fragmanı
Bridget Jones'un Günlüğü Bilgiler
Yönetmen | : | Sharon Maguire |
Senaryo | : | Helen FieldingAndrew DaviesRichard Curtis |
Oyuncular | : | Renée ZellwegerGemma JonesCelia ImrieJames FaulknerJim BroadbentColin Firth... |
Türü | : | Komedi, Drama |
Orijinal Adı | : | Bridget Jones's Diary |
Yapımcı Firma | : | |
Yapım Yılı | : | 2001 |
Yapım Ülkesi | : | Fransa/İngiltere/ABD |
Vizyon Tarihi | : | 26.10.2001 |
Dağıtıcı Firma | : |
Bridget Jones'un Günlüğü Filminin Oyuncuları
JANE AUSTEN in pride and prejudice inin post modern kopyasi diyebiliriz ama izlenmeli diye dusunuyorum tabi ilk once pride and prejudice okunduktan sonra
süper bir flimdi özellikle mark darsy'e bayıldım herkezin izlemesini tavsiye ederim
Şimdiye kadar izlediğim romantik komedi dalındaki en iyi film .En yakın kız arkadaşımla buhranlı dönemlerde izlediğimiz ve defalarca izlemekten zevk aldığımız, zevk almaktan bıkmadığımız eğlencemiz Jones karakteri inanılmaz tatlı bize tanıdığımız bi arkadaşımızı hatırlatıyor Colin Firt demuhteşem bakışlarındaki sıcaklık bir buz dahını bile erite bilir Hugh Grantsa her zamanki gibi ,hala çok çekici....
Ne de olsa Hugh Grant%%1%ın filmi ama Colin Firth de hç fena değil.izlerken gerçekten keyif aldım.Güzel bir romantik komedi..
aşk ve gurur filminin günümüz versiyonu aralarında bir fark var aşk ve gurur da daha romantik ve sanatsal bu film ise keyifli ve eglenceli romantik komedileri sevenler için kaçınılmayacak bir fırsat
film aşk ve gurur kitabına atıfta bulunsada gerçekten iyi bir romantik komedi
çok guzel bı ask fılmı bence yalnızlara gore ona yanı yalnızsanız ıstersenız ezberleyene kadar gıdebılersenız
kitabı da müthişti,filmide.yaaaaa.2.cside süpper.sewgilinzle weaa tekk izlesenizde süper keif alıcaksıznızzzz.bnce hemen kiralaın:)))
harika bir film. bridget jones krakteri çok hoş .
süper bi film.herkes izlemeli.kötü diyenler halt etmiş.colin firth çok yakışıklı!!!!!!!!!!!!!!!!!
süper bi film dünya kadınlarının %80 i bu duygulara sahip ve her zaman sonunda mutlu olacağı bi son düşler.filmdeki gibi.durum bu olunca devamı gelirse süper olur..filmi izleyince kandimi daha iyi hissettim.ve satın alıcam,çünkü ayda bi izlemeye ihtiyacım oluyo:))sevgilerimle.
Bridget Jones%%1%un Günlüğü ve B.J.G. mantığın sınırı, arkadaşlık,ilişkiler,özgüven,30 yaş bunalımı ve sex üzerine yazılmış eğlenceli kitaplardı.korkutacak kadar da gerçek.ancak filmi beni hayal kırıklığına uğrattı.Jude ve Shaz sürekli küfür etmeli,kütük gibi içmeli,192%%1%de acil toplanmalı veShaz erkekler yaş ve sex üzerine sosyologvari konuşmalar yapmalıydı.ayrıca bridget%%1%in annesi manyak,goffrey amcada sapık olmalıydı.kitapta bütün karakterler başroldeydi ve bir bütündüler.ama film bir başrol yaratma kaygısı içinde diğer tüm ayrıntıları es geçmiş.ticari kazanç uğruna güzel yapıtları berbat eden yapımcılar:HEPİNİZ ÖLÜN!!!!
hugh grant%%1%ı severim ama orada biraz çapkın ve vahşiydi.(GERÇEK HAYATTA OLDUĞU GİBİ) filmde bütün herkesi karizmasıyla etkiledi
Filmi maalesef sinemada olduğu dönemde gidip izleme şansı bulamamıştım.Daha sonra vcd sini alıp izledim.Sanırım şu ana kadar 3 defa seyrettim. Herkese tavsiye ederim çok eğlenceli bir film.Sıkılmadan izliyorsunuz.Ayrıca filmin müzikleride gayet iyi.Özelliklede ROSEY den LOVE süper bir şarkı...
Okuması son derece keyifli bir kitap olmasına rağmen kanaatimce filmi kitabın yarattığı Brigette karakterini oluşturamamış, öylesine keyifli 2 kitaptan bundan çok daha iyi bir film cıkardı diyorum. Filmi izlemektense kitabı okuyun cunku gercek Brigitte ve yasamı orda, bayansanız kendinizden cok şey bulacaksınız.
çok fena, rezalet
Ailelerimiz için hoşnut olmasakta bazı şeyler yapıyoruz aile partilerine onların istedikleri gibi giyinmek gibiiii filmin en gerçekçi bölümüydü a tabi bide korse
ben bu filmi ilk yurt dısında izledim gercekten güzeldi hoşuma gıttı turkıyeye dondugumde tekrar izlemeye gıttım fılmın konusuda ınsanı sıkmıyor
Klasik bir konu fakat farklı görüş açısı ve ünlü oyuncular eklenince seyre değer bir film ortaya çıkmış. Pazar günü ailece seyredilebilinecek bir film. Ayrıca (ne kadar özel hayatına benzesede)Hugh Grant%%1%ı farklı bir kişilikte görüyoruz. Gitmek isteyenlere sıkılmadan izleyebilcekleri bir film, bir çeşit traji-komik yapıt. iyi seyirler.
bizi bizden biri anlatıyor, bizim hikayemiz... çok gerçekçi, çok eğlenceli ve çok acıklı... neyse ki mutlu son ile bitiyor..
çok kötü
çok eğlendim birazda kendimi buldum diyebilirim