Brittany Allen

Brittany Allen
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :5.2.1986
Doğum Yeri:Toronto

Kanadlı aktris.

All My Children'da Marissa Chandler rolüyle tanınmıştır. Bu rolüyle 2011'de En İyi Genç Kadın Oyuncu dalında Emmy Ödülü aldı.

Toronto, Ontario'daki Etobicoke Sanat Okulu'na gitti. Aynı sanat okulunun Müzik Tiyatrosu-Performans Programı için Teknoloji ve İleri Öğrenme için Sheridan Enstitüsüne katıldı.

Ayrıca TV filmlerinde küçük roller oynamıştır.

Filmografi

2017 The Definites
2017 Incontrol
2017 Jigsaw
2016 It Stains the Sands Red
2015 Backgammon
2015 Farhope Tower
2015 Look Again
2015 First Session (Kısa Film)
2014 Extraterrestrial
2012 Dead Before Dawn
2010 Verona (Kısa Film)
2009 Gitch (Kısa Film)
2008 Us Chickens (Kısa Film)
2002 Surrender (Kısa Film)

Televizyon

2017 Separated at Birth (TV Filmi)
2016 Girl in the Box (TV Filmi)
2015 Schitt's Creek
2014 Warehouse 13
2014 Saving Hope
2013 Lost Girl
2013 Defiance
2013 Satisfaction
2013 Played
2013 Republic of Doyle
2012 Bomb Girls
2010 Abroad (TV Filmi)
2009 The Listener
2009 All My Children
2008 Mayday
2004 Prom Queen: The Marc Hall Story
2003 Street Time
2002 I Love Mummy
2001 Walter and Henry (TV Filmi)
2000 Virtual Mom (TV Filmi)
1999 What Katy Did (TV Filmi)
1999 Restless Spirits (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Brittany Allen Fotoğrafları

Brittany Allen Fotoğrafları Brittany Allen Fotoğrafları Brittany Allen Fotoğrafları Brittany Allen Fotoğrafları Brittany Allen Fotoğrafları