Bruce Dern

Bruce Dern
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :4.06.1936
Doğum Yeri:Illinois

ABD'li oyuncu.

Tam adı Bruce MacLeish Dern'dir. 1960 yılı yapımı Vahşi Nehir filmiyle başlayan kariyerinde 181 filmde rol almıştır. Bu filmlerin 100'den fazlasında başrolde yer almıştır. Coming Home (1978) ve Nebraska (2013) filmleriyle Oscar ve Muhteşem Gatsby (1974), Coming Home (1978) ve Nebraska (2013) filmleriyle de Altın Küre ödüllerine aday gösterilmiş ve tanınmıştır.

Filmografi

2020 Emperor
2020 Crabs in a Bucket
2019 Hayallerin Peşinde
2019 The Mustang
2019 The Artist's Wife
2019 Swing Low
2019 Remember Me
2019 Nation's Fire
2019 Kötü Alışkanlık
2019 Bir Zamanlar... Hollywood'da
2019 Badland
2018 White Boy Rick
2018 Warning Shot
2018 Lez Bomb
2018 Freaks
2018 American Dresser
2018 Nostalgia
2017 V-Force: New Dawn of V.I.C.T.O.R.Y.
2017 The Lears
2017 Son Kennedy
2017 Ruhların Sonbaharı
2017 Hickok
2017 Class Rank
2017 Cinayet Anatomisi
2017 Borderland (Video)
2015 The Hateful Eight
2014 Cut Bank
2013 Northern Borders
2013 Nebraska
2013 Fighting for Freedom
2013 Coffin Baby
2012 Zincirsiz
2012 Hitting the Cycle
2011 Twixt
2011 Tepedeki Ev (Seslendirme)
2011 Inside Out
2011 Choose
2010 Trim
2009 The Lightkeepers
2009 Mahzen
2009 American Cowslip
2008 The Golden Boys
2008 Swamp Devil
2007 The Death and Life of Bobby Z
2007 The Cake Eaters
2006 Walker Payne
2006 The Hard Easy
2006 The Astronaut Farmer
2006 Believe in Me
2005 Down in the Valley
2003 Milwaukee, Minnesota
2003 Masked and Anonymous
2003 Cani
2001 The Glass House
2001 Madison
2000 Vahşi Aşk
1999 Perili Ev
1999 If... Dog... Rabbit
1998 Küçük Askerler (Seslendirme)
1996 Son Adam
1996 Kurtlar Şehri
1996 Çılgın Denizaltı
1995 Wild Bill
1995 Mrs. Munck
1992 Diggstown
1990 After Dark, My Sweet
1989 Meraklı Komşular
1988 1969
1987 World Gone Wild
1987 The Big Town
1986 On the Edge
1982 That Championship Season
1982 Harry Tracy, Desperado
1981 Tattoo
1980 Middle Age Crazy
1978 Sürücü
1978 Eve Dönüş
1977 Kara Pazar
1976 Won Ton Ton: The Dog Who Saved Hollywood
1976 Folies bourgeoises
1976 Aile Oyunu
1975 Smile
1975 Hızlı Silah
1974 Muhteşem Gatsby
1973 The Laughing Policeman
1973 Eski Dost
1972 The King of Marvin Gardens
1972 The Cowboys
1972 Sessiz Kaçış
1972 Seks Çılgınları
1971 The Incredible 2-Headed Transplant
1971 Drive, He Said
1970 Bloody Mama
1970 Belalılar
1969 Vahşi Motosikletliler
1969 Tek Gözlü Kahraman
1969 Son Gerçek
1969 Number One
1969 Hızlı Şerif
1968 Psych-Out
1968 Onları Yükseğe As
1967 Yorgun Kahraman
1967 Harp Vagonu
1967 Dostum Silahımdır
1967 Al Capone Öldürüyor
1967 The Trip
1966 The Wild Angels
1964 Sus, Sevgilim
1964 Hırsız Kız
1960 Vahşi Nehir

Televizyon

2020 Goliath
2019 Mr. Mercedes
2019 Black Monday
2013 Unicorn Plan-It
2013 Pete's Christmas (TV Filmi)
2011 Big Love
2007 CSI: NY
2003 King of the Hill (Seslendirme)
2003 Hard Ground (TV Filmi)
1999 Hard Time: The Premonition (TV Filmi)
1998 Perfect Prey (TV Filmi)
1997 Comfort, Texas (TV Filmi)
1996 Lost Drive-In
1995 A Mother's Prayer (TV Filmi)
1994 Dead Man's Revenge (TV Filmi)
1994 Amelia Earhart: The Final Flight (TV Filmi)
1993 It's Nothing Personal (TV Filmi)
1991 Into the Badlands (TV Filmi)
1991 Carolina Skeletons (TV Filmi)
1990 The Court-Martial of Jackie Robinson (TV Filmi)
1989 Trenchcoat in Paradise (TV Filmi)
1987 Uncle Tom's Cabin (TV Filmi)
1987 Roses Are for the Rich (TV Filmi)
1985 Toughlove (TV Filmi)
1985 Space (Mini Dizi)
1971 Who Killed the Mysterious Mr. Foster? (TV Filmi)
1970 The Immortal
1970 The High Chaparral
1970 Land of the Giants
1970 Bonanza
1969 Then Came Bronson
1969 Lancer
1969 Gunsmoke
1968 The Big Valley
1968 The F.B.I.
1967 Run for Your Life
1966 The Loner
1966 Disneyland
1966 Branded
1966 Kaçak
1966 The Long Hunt of April Savage (TV Filmi)
1965 Rawhide
1965 Laredo
1965 A Man Called Shenandoah
1965 The Virginian
1965 12 O'Clock High
1965 Wagon Train
1964 The Greatest Show on Earth
1964 The Alfred Hitchcock Hour
1964 77 Sunset Strip
1963 The Outer Limits
1963 Kraft Suspense Theatre
1963 The Dick Powell Show
1963 Stoney Burke
1962 The Law and Mr. Jones
1962 Ripcord
1962 Cain's Hundred
1961 Thriller
1961 The Detectives
1961 Surfside 6
1961 Sea Hunt
1961 Naked City
1961 Doktorlar
1960 Route 66

Video Oyunları (Seslendirme)

2020 MegaRace: DeathMatch
2020 Shadow Stalkers

Görev Aldığı Yapımlar

Bruce Dern Fotoğrafları

Bruce Dern Fotoğrafları Bruce Dern Fotoğrafları Bruce Dern Fotoğrafları Bruce Dern Fotoğrafları Bruce Dern Fotoğrafları