Bruno Wolkowitch

Bruno Wolkowitch
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :10.5.1961
Doğum Yeri:Paris

Fransız oyuncu.

Turist (2010), Les hommes de l'ombre (2012) ve P.J. (1997) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Joueurs
2017 Bien à toi (Kısa Film)
2016 La folle histoire de Max et Léon
2016 À demi-mots (Kısa Film)
2013 Viaggio sola
2013 Chez nous c'est trois!
2012 L'amore è imperfetto
2010 Turist
2008 Sagan
2004 Le grand rôle (Seslendirme)
1998 Terminale
1996 La chica
1995 L'uomo proiettile
1994 Parlez après le signal sonore (Kısa Film)
1994 L'affaire
1994 Jeanne la Pucelle II - Les prisons
1994 Jeanne la Pucelle I - Les batailles
1993 Mauvais garçon
1989 Vent de galerne
1988 L'enfance de l'art
1987 Soigne ta droite
1985 Train d'enfer
1983 Au nom de tous les miens

Televizyon

2019 Léo Mattéï, Brigade des Mineurs
2019 Au dela des apparences
2019 Au-delà des Apparences (Mini Dizi)
2018 Crimes Parfaits
2018 Meurtres à...
2018 Jusqu'à Ce Que la Mort Nous Unisse (TV Filmi)
2017 Victoria
2017 La loi de...
2016 Mongeville
2016 Caïn
2016 Les hommes de l'ombre
2015 Accusé
2015 Un père coupable (TV Filmi)
2014 Borderline (TV Filmi)
2013 Cherif
2013 Pourquoi personne me croit? (TV Filmi)
2013 À corde tendue (TV Filmi)
2013 Rouge Brésil (Mini Dizi)
2012 Mai per amore (Mini Dizi)
2011 La république des enfants (TV Filmi)
2010 Les toqués
2010 Le désamour (TV Filmi)
2010 Coup de chaleur (TV Filmi)
2009 P.J.
2009 Grands reporters (TV Filmi)
2008 Hold Up à l'Italienne (TV Filmi)
2007 Rock'n Roll Circus (TV Filmi)
2006 Retrouver Sara (TV Filmi)
2006 Je t'aime à te tuer (TV Filmi)
2005 Le frangin d'Amérique (TV Filmi)
2003 Trop plein d'amour (TV Filmi)
2003 Qu'elle est belle la quarantaine (TV Filmi)
2003 Lagardère (TV Filmi)
2003 La parité (TV Filmi)
2003 La faux (TV Filmi)
2002 Le gave (TV Filmi)
2002 Garonne (Mini Dizi)
2001 Méditerranée
2001 Les Cordier, juge et flic
2000 Una storia qualunque (TV Filmi)
2000 Marie et Tom (TV Filmi)
1999 Meglio tardi che mai (TV Filmi)
1999 Jamais sans toi (TV Filmi)
1999 Doppio segreto (Mini Dizi)
1998 Pour mon fils (TV Filmi)
1998 Famille de Coeur (TV Filmi)
1996 L'histoire du samedi
1996 Dans un grand vent de fleurs (Mini Dizi)
1995 Passion mortelle (TV Filmi)
1995 Meurtres par procuration (TV Filmi)
1994 Match (TV Filmi)
1992 Maigret
1990 Counterstrike
1990 Le vagabond des mers (Mini Dizi)
1989 Les jupons de la révolution
1989 Les enquêtes du commissaire Maigret
1989 Les cinq dernières minutes
1987 Série noire
1987 Madame le maire
1985 Au nom de tous les miens (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Bruno Wolkowitch Fotoğrafları

Bruno Wolkowitch Fotoğrafları Bruno Wolkowitch Fotoğrafları Bruno Wolkowitch Fotoğrafları Bruno Wolkowitch Fotoğrafları Bruno Wolkowitch Fotoğrafları