Burak Alkaş

Burak Alkaş
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :17.5.1983
Doğum Yeri:İzmir

Türk oyuncu.

2001 yılında İzmir İnönü Lisesi'nden, 2007 yılında ise Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Pis Yedili dizisinde canlandırdığı Orço karakteriyle ün yapmıştır. Halen Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu'nda oyunculuk yapmaktadır.

Filmografi

2019 Muhteşem Üçlü
2018 Çift'lik Bank: Tosun Firarda

Televizyon

2015 Yeşil Deniz
2014 Otel Divane
2013 Pis Yedili
2009 Ezel
2008 Adanalı
2004 Cennet Mahallesi
2004 Büyük Buluşma

Tiyatro

İçimdeki Timsah
Ben Eskiden Küçüktüm
İki İleri Bir Geri
Tanımadığım Adamlar
Beni Unutma

Görev Aldığı Yapımlar

Burak Alkaş Fotoğrafları

Burak Alkaş Fotoğrafları Burak Alkaş Fotoğrafları Burak Alkaş Fotoğrafları Burak Alkaş Fotoğrafları Burak Alkaş Fotoğrafları