Burak Deniz

Burak Deniz
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :20.10.1989
Doğum Yeri:İstanbul

Türk oyuncu.

İlk olarak Kolej Günlüğü dizisinde rol alan oyuncu Bizim Hikaye (2017-2019), Arada (2018) ve Aşk Laftan Anlamaz (2016-2017) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2017 Arada
2017 Çağatay Akman: Bizim Hikaye (Kısa Video)
2012 Sultan

Televizyon

2021 Maraşlı
2020 Yarım Kalan Aşklar
2019 Bizim Hikaye
2017 Aşk Laftan Anlamaz
2015 Tatlı Küçük Yalancılar
2015 Gecenin Kraliçesi
2014 Medcezir
2014 Kaçak
2011 Kolej Günlüğü

Görev Aldığı Yapımlar

Burak Deniz Fotoğrafları

Burak Deniz FotoğraflarıBurak Deniz FotoğraflarıBurak Deniz FotoğraflarıBurak Deniz FotoğraflarıBurak Deniz Fotoğrafları