Burak Deniz

Burak Deniz
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :20.10.1989
Doğum Yeri:İstanbul

Türk oyuncu.

İlk olarak Kolej Günlüğü dizisinde rol alan oyuncu Kaçak dizisi ile tanınmıştır. Şu anda ise Bizim Hikaye dizisinde Barış karakterini canlandıran oyuncu, kendisi gibi oyuncu olan Büşra Develi ile birliktedir.

Filmografi

2017 Arada

Televizyon

2017 Bizim Hikaye
2016 Aşk Laftan Anlamaz
2015 Tatlı Küçük Yalancılar
2015 Gecenin Kraliçesi
2014 Medcezir
2014 Kaçak
2012 Sultan
2011 Kolej Günlüğü

Görev Aldığı Yapımlar

Burak Deniz Fotoğrafları

Burak Deniz Fotoğrafları Burak Deniz Fotoğrafları Burak Deniz Fotoğrafları Burak Deniz Fotoğrafları Burak Deniz Fotoğrafları