Burt Reynolds

Burt Reynolds
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :11.2.1936
Doğum Yeri:Michigan

Burton Leon Reynolds, Jr.[1] (d. 11 Şubat 1936) ABD'li (Cherokee) sinema ve televizyon oyuncusu.

Reynolds, Deliverance 'da Lewis Medlock, The Longest Yard 'da Paul Crewe, Smokey and the Bandit 'de Bo 'Bandit' Darville, The Cannonball Run 'da J.J. McClure ve Boogie Nights filminde Jack Horner rolleriyle hafızalarda yer etti. 1990'dan fazla film ve 300'den fazla TV dizisi bölümünde göründü. 1978-1982 yılları arasında listelerde bir numara olmasını korudu.[2]

Filmografi

Yıl     Film     Rol     Notlar
1961     Angel Baby     Hoke Adams    
Armored Command     Skee      
1965     Operation C.I.A.     Mark Andrews      
1966     Navajo Joe     Joe      
1969     100 Rifles     Yaqui Joe Herrera      
Sam Whiskey     Sam Whiskey      
Impasse     Pat Morrison      
Shark!     Caine      
1970     Skullduggery     Douglas Temple      
1972     Deliverance     Lewis Medlock      
Fuzz     Det. Steve Carella      
Everything You Always Wanted to Know About Sex* (*But Were Afraid to Ask) (film)|Everything You Always Wanted to Know About Sex (But Were Afraid to Ask)     Sperm Switchboard Chief     kameo rol
1973     Shamus     Shamus McCoy      
White Lightning     Gator McKlusky      
The Man Who Loved Cat Dancing     Jay Grobart      
1974     The Longest Yard     Paul Crewe      
1975     At Long Last Love     Michael Oliver Pritchard III      
W.W. and the Dixie Dancekings     W.W. Bright      
Lucky Lady     Walker Ellis     şarkı performansı
Hustle     Lieutenant Phil Gaines     aynı zamanda yapımcılık
1976     Silent Movie     kendisi     kameo rol
Gator     Gator McKlusky     aynı zamanda yönetmen
Nickelodeon     Buck Greenway      
1977     Smokey and the Bandit     Bo 'Bandit' Darville      
Semi-Tough     Billy Clyde Puckett      
1978     The End     Wendell Sonny Lawson     aynı zamanda yönetmen
Hooper     Sonny Hooper     aynı zamanda yapımcılık
1979     Starting Over     Phil Potter      
1980     Rough Cut     Jack Rhodes      
Smokey and the Bandit II     Bo 'Bandit' Darville      
1981     The Cannonball Run     J.J. McClure      
Paternity     Buddy Evans      
Sharky's Machine     Sgt. Tom Sharky     aynı zamanda yönetmen
1982     The Best Little Whorehouse in Texas     Şerif Ed Earl Dodd     şarkı performansı
Best Friends     Richard Babson      
1983     Stroker Ace     Stroker Ace      
Smokey and the Bandit Part 3     The Real Bandit/ Bo 'Bandit' Darville     kameo rol
The Man Who Loved Women     David Fowler      
1984     Cannonball Run II     J.J. McClure      
City Heat     Mike Murphy      
1985     Southern Voices, American Dreams     kendisi     belgesel
Stick     Ernest 'Stick' Stickley     aynı zamanda yönetmen
1986     Uphill All the Way     kendisi     cameo rol
Sherman's March     kendisi     belgesel
Heat     Mex      
1987     Malone     Richard Malone      
1988     Rent-A-Cop     Tony Church      
Switching Channels     John L. Sullivan IV      
1989     Physical Evidence     Joe Paris      
Breaking In     Ernie Mullins      
All Dogs Go to Heaven     Charlie B. Barkin     seslendirme ve şarkı performansı
1990     Modern Love     Albay Frank Parker      
1992     The Player     kendisi     kameo rol
1993     Cop and a Half     Nick McKenna      
1994     A Century of Cinema     kendisi     belgesel
1995     The Maddening     Roy Scudder      
1996     Frankenstein and Me     Les Williams      
Citizen Ruth     Blaine Gibbons      
Striptease     Kongre üyesi David Dilbeck      
Mad Dog Time     'Wacky' Jacky Jackson      
1997     Meet Wally Sparks     Lenny Spencer      
Bean (film)     General Newton      
Boogie Nights     Jack Horner      
1998     Crazy Six     Dakota      
Hard Time     Det. Logan McQueen      
1999     Waterproof     Eli Zeal      
The Hunter's Moon     Clayton Samuels      
Pups     Daniel Bender      
Big City Blues     Connor     aynı zamanda yardımcı yapımcı
Stringer     Wolko      
Mystery, Alaska     Judge Walter Burns      
2000     The Crew     Joey 'Bats' Pistella      
The Last Producer     Sonny Wexler     aynı zamanda yönetmen
2001     Driven     Carl Henry      
Tempted     Charlie LeBlanc      
Hotel (2001 film)     Flamenco Manager      
The Hollywood Sign     Kage Mulligan      
Auf Herz und Nieren     Banko     Alman filmi
2002     Snapshots     Larry Goldberg      
Time of the Wolf     Archie McGregor      
2003     The Librarians     Irish      
4th and Life     Anlatıcı     belgesel
Gumball 3000: The Movie     kendisi     seslendirme
2004     Without a Paddle     Del Knox      
2005     The Longest Yard     Koç Nate Scarborough      
The Dukes of Hazzard     Jefferson Davis 'Boss' Hogg      
Legend of Frosty the Snowman     Anlatıcı     seslendirme
2006     Cloud 9     Billy Cole      
End Game     General Montgomery      
Forget About It     Sam LeFleur      
Grilled     Goldbluth      
Broken Bridges     Jake Delton      
2007     Randy and the Mob     Elmore Culpepper      
In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale     Kral Konreid      
2008     Deal     Tommy Vinson      
Delgo     Delgo'nun babası     seslendirme
2009     A Bunch of Amateurs     Jefferson Steel      
2010     Not Another Not Another Movie     C.J. Waters      
Burn Notice     Paul Anderson      
2011     Reel Love     Wade Whitman     TV filmi
Saints Row: The Third     Kendisi     video oyunu
2012     Archer     Kendisi     seslendirme

Görev Aldığı Yapımlar

Burt Reynolds Fotoğrafları

Burt Reynolds Fotoğrafları Burt Reynolds Fotoğrafları Burt Reynolds Fotoğrafları Burt Reynolds Fotoğrafları Burt Reynolds Fotoğrafları