Butch Morris

Butch Morris
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :10.02.1947
Doğum Yeri:Kaliforniya

Amerikalı bir kordnetist, besteci ve şef. Tam adı Lawrence D. 'Butch' Morris'tir.

1947 yılında Kaliforniya'da doğmuş, 2013 yılında New York'ta ölmüştür.

Diskografi

Solo

2003 The Rite
1998 Berlin Skyscraper
1996 Conduction
1996 Burning Cloud
1995 Testament
1993 When the Sun is Out You Don't See Stars
1991 Mass-X-Communication
1991 Dust To Dust
1988 Homeing
1986 Trios
1986 Current Trends in Racism in Modern America
1984 New York City Artist's Collective: Play Butch Morris
1978 In Touch But Out Of Reach

Birlikte

1991 David Murray Big Band
1983 3+2=XXXX
1982 Some Order, Long Understood
1981 Exotic Heartbreak
1978 Let the Music Take You
1978 Last of the Hipman
1977 Vol.1 Penthouse Jazz
1977 Vol.2 Holy Siege on Intrigue
Tricks of the Trade
The Other Side
Sweet Space
Skizoke
Live from Soundscape

Görev Aldığı Yapımlar

  • Nublu, Nublu , 2017, Oyuncu

Butch Morris Fotoğrafları

Butch Morris FotoğraflarıButch Morris FotoğraflarıButch Morris FotoğraflarıButch Morris FotoğraflarıButch Morris Fotoğrafları