Çağatay Ulusoy

Çağatay Ulusoy
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :23.09.1990
Doğum Yeri:İstanbul

Türk Model, dizi ve sinema oyuncusudur.

Anne tarafından Boşnak, baba tarafından Bulgaristan göçmenidir. İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sulama Sistemleri bölümünde eğitim görmüş ve aynı zamanda Ayla Algan'dan oyunculuk dersleri almaya başlamıştır.

İlk rolü 2011'de Show TV'de yayınlanan 'Adını Feriha Koydum' dizisindeki Emir Sarrafoğlu karakteridir. Diziye devam ederken 2011'de Anadolu Kartalları filminde de önemli bir rol oynamıştır. Filmde Üsteğmen Ahmet Onur karakterini canlandırmış ve bu rolüyle de büyük beğeni toplamıştır.

Dizi devam ederken yine aynı kanalda yayın yapan 'Eve Düşen Yıldırım' dizisine konuk oyunculuk yapmıştır. Yine Emir Sarrafoğlu karakterini canlandırmıştır.

Ay Yapım'ın yaptığı, senaryosunu Ece Yörenç'in yazdığı ve 2013 yılının eylül ayında Star TV'de yayınlanmış olan ünlü Amerikan dizisi The O.C.'nin yerli uyarlaması Medcezir dizisinde başrol oynayarak ününü arttırmıştır. En son Leyla Lydia Tuğutlu ile Delibal adlı filmde rol almıştır.

Filmografi

2021 Kağıttan Hayatlar
2015 Delibal
2012 Paranoya
2011 Anadolu Kartalları
2010 Recep İvedik 3
2007 Recep İvedik

Televizyon

2021 Yeşilçam
2020 Menajerimi Ara
2020 Hakan: Muhafız
2017 İçerde
2015 Medcezir
2012 Eve Düşen Yıldırım
2012 Emir'in Yolu
2012 Adını Feriha Koydum
2009 Arka Sokaklar

Görev Aldığı Yapımlar

Çağatay Ulusoy Fotoğrafları

Çağatay Ulusoy Fotoğrafları Çağatay Ulusoy Fotoğrafları Çağatay Ulusoy Fotoğrafları Çağatay Ulusoy Fotoğrafları Çağatay Ulusoy Fotoğrafları