Çağdaş Tekelioğlu

Çağdaş Tekelioğlu
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :25.7.1984
Doğum Yeri:İstanbul

Türk oyuncu.

Liseyi İstanbul Vefa Lisesi'nde tamamladı. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema-TV, Plato Film Okulu Oyunculuk ve New York Film Academisi oyunculuk bölümlerini bitirdi. İlk kez 2010 yılında Ezel dizisnde Yusuf Eğir karakterini canlandırarak oyunculuğa başladı.

Filmografi

2019 Astral Seyahat
2013 Günce

Televizyon

2017 Dostlar Mahallesi
2016 46 Yok Olan
2014 Hayat Ağacı
2014 Karadayı
2010 Ezel

Görev Aldığı Yapımlar

Çağdaş Tekelioğlu Fotoğrafları

Çağdaş Tekelioğlu Fotoğrafları Çağdaş Tekelioğlu Fotoğrafları Çağdaş Tekelioğlu Fotoğrafları Çağdaş Tekelioğlu Fotoğrafları Çağdaş Tekelioğlu Fotoğrafları