Callie Hernandez

Callie Hernandez
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :24.05.1988
Doğum Yeri:Florida

ABD'li oyuncu.

Tam adı Callie Marie Hernandez'dir. Aşıklar Şehri (2016), Yaratık: Covenant (2017) ve Ustura Dönüyor (2013) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2022 Shotgun Wedding
2020 One of These Days
2018 Under the Silver Lake
2017 Yaratık: Covenant
2017 Alien: Covenant - Prologue: Last Supper (Kısa Film)
2017 The Endless
2016 Blair Cadısı
2016 Aşıklar Şehri
2015 Neon Indian: Slumlord Rising (Kısa Video)
2014 Günah Şehri: Uğruna Öldürülecek Kadın
2013 Ustura Dönüyor

Televizyon

2019 Too Old to Die Young (Mini Dizi)
2019 Soundtrack
2017 Graves
2015 Members Only (TV Filmi)
2014 Une nuit en enfer

Görev Aldığı Yapımlar

Callie Hernandez Fotoğrafları

Callie Hernandez FotoğraflarıCallie Hernandez FotoğraflarıCallie Hernandez FotoğraflarıCallie Hernandez FotoğraflarıCallie Hernandez Fotoğrafları