Can Yılmaz

Can Yılmaz
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :8.12.1968
Doğum Yeri:İstanbul

Türk aktör, yazar, senarist ve yapımcı.

Oyuncu Cem Yılmaz'ın ağabeyi ve Tolga Çevik'in kayınbiraderidir. G.O.R.A. (2004), Yaşam Kanıtı (2000) ve İyi Bir Yıl (2006) filmleriyle tanınmıştır. Yıllardır metin yazarlığı yapmaktadır. En önemli çalışmalarından birisi Komedi Dükkanı isimli programın yazarlığını üstlenmesidir. Tolga Çevik’in Komedi Dükkanı'nın tüm konsepti ve metinlerini Can Yılmaz yazmaktadır.

Can Yılmaz dizi yazarlığı, skeç, tiyatro oyunları gibi birçok projede yazarlık yapmaktadır. Çok meşhur olan Kafa Dergisi’ne yazmaktadır. Hokkabaz, Pek Yakında, Her Şey Çok Güzel Olacak, G.O.R.A., A.R.O.G. ve Yahşi Batı sinema filmlerinin senaryolarını Cem Yılmaz ile birlikte yazmışlardır.

Can Yılmaz için kardeşi Cem Yılmaz’ın o benden daha komiktir cümlesi sıkça medyada yer almaktadır. Bugüne kadar iki kitap yazmıştır.

Filmografi

Yapımcı

2017 Deli Aşk
2015 Ali Baba ve Yedi Cüceler
2014 Patron Mutlu Son İstiyor
2014 Pek Yakında
2013 Kelebeğin Rüyası
2013 CM101MMX1 Fundamentals (Belgesel)
2011 Bir Zamanlar Anadolu'da
2011 Çalgı Çengi
2010 CMYLMZ: Soru & Cevap (Video)
2010 Zefir
2010 Çok Filim Hareketler Bunlar
2009 Yahşi Batı
2009 Neşeli Hayat
2006 İyi Bir Yıl
2005 Organize İşler
2005 Babam ve Oğlum
2004 G.O.R.A.
2003 Vizontele Tuuba
2000 Yaşam Kanıtı

Senaryo

2014 Pek Yakında
2009 Yahşi Batı
2008 A.R.O.G.
2006 Hokkabaz
2004 G.O.R.A.
1998 Her Şey Çok Güzel Olacak

Televizyon

2014 Komedi Dükkanı

Oyuncu

2019 Karakomik Filmler: Kaçamak
2019 Karakomik Filmler: 2 Arada
2019 Karakomik Filmler: Emanet
2017 Arif V 216
2015 Ali Baba ve Yedi Cüceler
2014 Pek Yakında
2010 Av Mevsimi
2009 Yahşi Batı
2008 A.R.O.G
2006 Hokkabaz
1996 Eşkıya

Görev Aldığı Yapımlar

Can Yılmaz Fotoğrafları

Can Yılmaz Fotoğrafları Can Yılmaz Fotoğrafları Can Yılmaz Fotoğrafları Can Yılmaz Fotoğrafları Can Yılmaz Fotoğrafları