Canan Öztürk

Canan Öztürk
Rol :Senarist
Doğum Tarihi :1.1.1900

Tiyatro ve sinema oyuncusu.

İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi mezunu olan Canan Öztürk, 1990-1992 yıllarında Şahika Tekand ve Studio Oyuncuları'yla çalıştı. 1993'ten itibaren televizyon dizilerinde ve reklam filmlerinde oynamaya başladı. Sinema filmlerinde rol aldı.

Filmografisi
Yeni Hayat - 2001
Devlerin Aşkı - 2000
Zilyoner - 1999
Cumhuriyet - 1998
Şehnaz Tango- 1996
Şaban Askerde - 1993
Solan Gül - 1993

Görev Aldığı Yapımlar