Caner Kurtaran

Caner Kurtaran
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :26.10.1978
Doğum Yeri:İstanbul

Türk oyuncu.

İstanbul’da doğdu. Uzun bir süre İstanbul’da ailesinin yanında yaşadı. Konservatuvara Eskişehir’de başlayan Kurtaran, birinci sınıfı bitirdikten sonra kaydını aldırdığı Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. Ardından birkaç yıl İstanbul Devlet Tiyatrosu’nda sözleşmeli olarak çalışmıştır. Ayla (2017), Yaprak Dökümü (2006), Müslüm (2018) ve Türk İşi Dondurma (2018) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Malazgirt 1071 - Bizans'ın Kıyameti
2019 Türk İşi Dondurma
2018 Müslüm
2017 Ayla
2006 Kurtlar Vadisi: Irak

Televizyon

2019 Kimse Bilmez
2019 Tek Yürek
2018 Kalbimdeki Deniz
2015 Bir Deniz Hikayesi
2014 Çırağan Baskını (Mini Dizi)
2011 Sırat
2010 Ask ve Ceza
2008 Yaprak Dökümü
2006 Kırık Kanatlar
2005 Güz Yangını (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Caner Kurtaran Fotoğrafları

Caner Kurtaran Fotoğrafları Caner Kurtaran Fotoğrafları Caner Kurtaran Fotoğrafları Caner Kurtaran Fotoğrafları Caner Kurtaran Fotoğrafları