Cansu Fırıncı

Cansu Fırıncı
Rol :Seslendirme
Doğum Tarihi :16.03.1982
Doğum Yeri:Ankara

Türk oyuncu.

Ege Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. 2011 yılı yapımı Devrimden Sonra filmiyle ilk oyunculuk deneyimini yaşamış, Kırgın Çiçekler (2015), Şuursuz Aşk (2019) ve Düş Kırgınları (2017) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Okul Tıraşı
2019 Şuursuz Aşk
2018 Ev Kira Semt Bizim
2018 Soyut Oda (Kısa Film)
2017 Düş Kırgınları
2017 Dağ (Kısa Film)
2017 Babam
2016 Tabutumun Altı Çatlak (Video)
2016 Yolculuk
2016 #NâzimHikmetOlunmali (Video)
2016 Zemheri (Kısa Film)
2015 Üç Harfliler: Hablis
2015 Kanlı Postal
2013 Azazil: Düğüm
2012 Lenin: Sosyalizmin Kızıl Şafağı (Seslendirme)
2011 Devrimden Sonra

Televizyon

2021 Payitaht Abdülhamid
2020 Hizmetçiler
2018 Mehmetçik Kut'ül Amare
2018 Kızlarım İçin
2017 Kırgın Çiçekler
2014 Urfalıyam Ezelden
2013 Galip Derviş
2011 Ezel

Görev Aldığı Yapımlar

Cansu Fırıncı Fotoğrafları

Cansu Fırıncı FotoğraflarıCansu Fırıncı FotoğraflarıCansu Fırıncı FotoğraflarıCansu Fırıncı FotoğraflarıCansu Fırıncı Fotoğrafları