Cara Delevingne

Cara Delevingne
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :12.8.1992
Doğum Yeri:Londra

İngiliz model ve oyuncu. Tam adı Cara Jocelyn Delevingne'dır.

Cara Delevingne, Tolstoy'un Anna Karenina romanının film uyarlamasında Prenses Sorokina rolünü canlandırmıştır. Aynı zamanda küçükken Barny's Friends'de de rol almıştır. 24 Temmuz 2015 tarihinde vizyona giren Kağıttan Kentler (Paper Towns) filminde başrol oyuncusu olarak yer aldı. 2016 yılında Suicide Squad filminde Enchantress rolünü canlandırmıştır.

Hayatı

Delevingne İngiltere'nin Londra şehrinde doğmuştur. Sir Jocelyn Stevens'ın torunudur. Annesi Pandora kişisel alışveriş uzmanı, babası Charles ise emlakçıdır. Belgravia'da, köşkte büyümüştür. Ablası Poppy Delevingne de modeldir.

Modellik

Cara Delevingne arkadaşı İngiliz model Edie Campbell ve Jourdan Dunn yanında Burberry Güzellik kampanyasının yüzü. Daha önce Mario Testino, tarafından aktör Eddie Redmayne yanında Burberry ilkbahar-yaz 2012 kampanyasının yüzü oldu ve de markanın ilkbahar-yaz 2011 kampanyasında yer aldı. Delevingne H&M Authentic Koleksiyonu (2011), Dominic Jones Mücevher (2012), Blumarine, Zara ve Chanel gibi diğer markalar için reklam kampanyaları yer almıştır. Cara 'sonbahar yıldızı yüzü' olarak İngiliz Vogue tarafından tarif edilmiştir. Kış 2012-2013 gösterisi mevsiminde Moschino, Jason Wu, Oscar de la Renta, Burberry, Dolce & Gabbana, Fendi, Stella McCartney ve Chanel gibi markalar için podyuma çıktı. Delevingne Vogue UK kapaklarını süslemekte, Vogue Kore, iD, Russh, Jalouse ve Style.com's Bahar 2013'te de yer aldı. O da 2012 Victoria Secret defilesinde bir model olarak podyumda yürüdü. Aynı zamanda Saskia de Brauw Hollanda modeli ile birlikte Chanel'in Resort 2013 kampanyasının yüzüdür. Delevingne, İngiliz Moda Ödülleri 2012 Yılı Modeli Ödülü'nü kazandı.

Filmografi

2017 Tulip Fever
2017 Valerian and the City of a Thousand Planets
2016 Kids in Love
2016 Suicide Squad
2016 London Fields
2015 Paper Towns
2015 Pan
2014 Reincarnation by Chanel (Kısa film)
2014 The Face of an Angel
2012 Anna Karenina

Televizyon

2014 Playhouse Presents

Video Oyunları

2015 Call of Duty: Black Ops III (Seslendirme)
2013 Grand Theft Auto V (Seslendirme)

Görev Aldığı Yapımlar

Cara Delevingne Fotoğrafları

Cara Delevingne Fotoğrafları Cara Delevingne Fotoğrafları Cara Delevingne Fotoğrafları Cara Delevingne Fotoğrafları Cara Delevingne Fotoğrafları