Carlos Acosta

Carlos Acosta
Rol :Yapımcı
Doğum Tarihi :2.6.1973
Doğum Yeri:Havana

Kübalı oyuncu, senarist ve yapımcı.

Seni Seviyorum New York (2008), Yuli (2018) ve Our Kind of Traitor (2016) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Yuli
2016 Our Kind of Traitor
2012 Day of the Flowers
2008 Seni Seviyorum New York
2008 La fille mal gardée (Video)

Televizyon

2019 The Jonathan Ross Show
2009 Manon (TV Filmi)
2008 Spartacus (TV Filmi)
2007 Romeo and Juliet (TV Filmi)
2000 Coppélia, A ballet in three acts (TV Filmi)

Yapımcı

2018 Yuli

Senaryo

2018 Yuli

Görev Aldığı Yapımlar

  • Yuli, 2018, Senaryo
  • Hain, 2016, Oyuncu

Carlos Acosta Fotoğrafları

Carlos Acosta Fotoğrafları Carlos Acosta Fotoğrafları Carlos Acosta Fotoğrafları Carlos Acosta Fotoğrafları Carlos Acosta Fotoğrafları