Cary Joji Fukunaga

Cary Joji Fukunaga
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :10.7.1977
Doğum Yeri:Kaliforniya

ABD'li senarist, yapımcı ve yönetmen.

Beasts of No Nation (2015), Sin nombre (2009) ve O (2017) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2020 Ölmek İçin Zaman Yok
2020 Land Rover Defender: No Time to Die (Kısa Video)
2015 Beasts of No Nation
2012 Sleepwalking in the Rift (Kısa Film)
2011 Jane Eyre
2009 Chinatown Film Project
2009 Sin nombre
2004 Victoria para chino (Kısa Film)
2003 Kofi (Kısa Film)

Televizyon

2018 Maniac (Mini Dizi)
2014 True Detective

Yapımcı

2020 Good Joe Bell
2018 Carnivore (Kısa Film)
2017 Thumper
2016 Little Boxes
2015 Beasts of No Nation
2011 On the Ice
2004 Victoria para chino (Kısa Film)
2003 Kofi (Kısa Film)

Televizyon

2020 The Angel of Darkness
2019 True Detective
2018 Maniac (Mini Dizi)
2018 The Alienist

Senaryo

2020 Ölmek İçin Zaman Yok
2017 O
2015 Beasts of No Nation
2009 Chinatown Film Project
2009 Sin nombre
2004 Victoria para chino (Kısa Film)
2003 Kofi (Kısa Film)

Televizyon

2018 Maniac (Mini Dizi)
2018 The Alienist

Oyuncu

2016 Lovesong

Görev Aldığı Yapımlar

Cary Joji Fukunaga Fotoğrafları

Cary Joji Fukunaga Fotoğrafları Cary Joji Fukunaga Fotoğrafları Cary Joji Fukunaga Fotoğrafları Cary Joji Fukunaga Fotoğrafları Cary Joji Fukunaga Fotoğrafları